coaching & bemiddeling

Naast architect en onafhankelijk adviseur expert in de bouwkunde zijn wij ook beschikbaar als bemiddelaar in conflicten waarin de architectuur of de bouwkunde het onderwerp vormen. Daarbij houden wij steeds de focus op de redelijkheid die bij partijen aanwezig is om tot een oplossing te komen waarin de verschillende partijen zich evenwaardig kunnen terugvinden.

Ook daar komt vaak onze creativiteit van pas en zijn het onze communicatieve vaardigheden die voor een doorbraak kunnen zorgen in aanslepende en geblokkeerde situaties.

Daarnaast zijn wij ook actief als coach en dat zowel als docent voor groepen als voor individuen opzoek naar de uitbreiding van vaardigheden grenzend aan ons vakgebied en dat in een breed spectrum van onderwerpen.

  • Bemiddelaar in allerlei conflicten rond architectuur & bouwkunde,
  • Individuele Coaching van professionals in de vastgoedsector,
  • Docent voor VIVO / sf323 (plannen lezen, onderhoud van gebouwen),
  • Docent ad interim bij Syntra (bouwkunde, waardebepaling, plaatsbeschrijving),
  • Begeleiding van individuele studenten ‘architectuur & vormgeving’ bij de opmaak van ontwerpen (initiatie in het ontwerpen van ruimtelijke objecten, initiatie in het plantekenen en de opmaak van voorstellingschetsen, systemische plan van aanpak bij uitvoering van ontwerpopdrachten).

Gelieve ons voor offerte op maat te contacteren voor bijkomende informatie via de link op de Homepagina onder ‘expertise’.