coaching & bemiddeling

Naast architect en onafhankelijk adviseur expert in de bouwkunde ook beschikbaar als bemiddelaar in conflicten waarin de architectuur of de bouwkunde het onderwerp vormen. Daarbij steeds de focus op de redelijkheid die bij partijen aanwezig is om tot een oplossing te komen waarin de verschillende partijen zich evenwaardig kunnen terugvinden. Ook daarbij komt creativiteit van pas. Het zijn communicatieve vaardigheden en bemiddelende instelling die voor een doorbraak kunnen zorgen in aanslepende en geblokkeerde situaties.

Daarnaast ook actief als coach en dat zowel als docent voor groepen als voor individuen opzoek naar de uitbreiding van vaardigheden grenzend aan ons vakgebied en dat in een breed spectrum van onderwerpen.

  • Bemiddelaar in allerlei conflicten rond architectuur & bouwkunde (bijstand als technisch adviseur in juridische dossier of bij oplevering van privatieve kavels en gemene delen),
  • Individuele Coaching van professionals in de vastgoedsector (vastgoedmakelaars, syndici, advocaten met bouw-gerelateerde dossiers),
  • Docent voor VIVO / sf323 (plannen lezen, onderhoud van gebouwen),
  • Docent ad interim bij SYNTRA (bouwkunde, waardebepaling, plaatsbeschrijving),
  • Begeleiding van individuele studenten ‘architectuur & vormgeving’ bij de opmaak van ontwerpen (initiatie in het ontwerpen van ruimtelijke objecten, initiatie in het plantekenen en de opmaak van voorstellingschetsen, systemische plan van aanpak bij uitvoering van ontwerpopdrachten).

Gelieve voor offerte op maat en voor bijkomende informatie contact te nemen via de link op de Homepagina onder ‘expertise’.

Contacteer ons voor meer op

0475 520 201  

info@architectenatelier-wouters.be